25.2.05

Πίσω-πάνω *

Χτες είχα ελεύθερο χρόνο.

Και το διαπίστωσα με ένα απλό τρόπο. Σε μια φάση σταμάτησα. Είχα δει όλα τα DVD, είχα επιστρέψει τα νοικιασμένα, είχα διαβάσει τα βιβλία που ήθελα, είχα στοκάρει το ψυγείο μου, είχα κάνει όλες τις δουλειές μου, είχα πάει το αμάξι για σέρβις, είχα καθαρίσει εκεί που δεν καθαρίζω ποτέ, είχα βάλει όλα τα thumbnails που ήθελα στο My Pictures, είχα φτιάξει το λαπτοπ του Παναγιώτη, είχα ετοιμάσει όλα τα ραντεβού μου, από τα ιατρικά μέχρι τα μπιζνεσικά, είχα ψάξει για adware και για ιούς, είχα κατεβάσει το tango της Shakira που θα χορέψω το Μάιο (αν το έβρισκα και στο αγγλικό βερσιόν δε θα με χαλούσε καθόλου).

Και αφού τα έκανα όλα αυτά τι έκανα; Back-up. Σε όλο το My Documents που χωρίς τα MP3, τις τσόντες, τις ταινίες, τα Outlook files, τα user settings, και τα κατεβασμένα προγράμματα αριθμεί 7.96 Gb.

Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα το χρειαστείς.


* Back-up: Κυριολεκτική μετάφραση: Πίσω-πάνω. Ετυμολογικά προέρχεται από το σύνηθες μέρος αποθήκευσης του CD ή DVD. Το βάζεις πίσω-πίσω στο πάνω-πάνω ντουλάπι. Για να μην το έχεις στα πόδια σου συνέχεια και για να το ψάχνεις με τις ώρες αν ποτέ το χρειαστείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: