17.8.05

Το κινητό μου κάνει διακοπές

Η Vodafone εξέδωσε Δελτίο Τύπου το οποίο αναφέρει:

H Vodafone και πάλι πρωτοπορεί!

Έκλεισε το δίκτυό της για όλους τους συνδρομητές, για να μην σας ενοχλεί κανείς στο σπίτι, στο γραφείο, στις διακοπές.

Συγκεκριμένα, το Δίκτυό μας γαμήθηκε πατόκορφα.

Η γραμμή εξυπηρέτησης πελατών θα είναι υπερφορτωμένη, οπότε μην προσπαθήσετε να μας καλέσετε. Όσοι από εσάς είστε αρκετά επίμονοι και δεν έχετε τι άλλο να κάνετε στη ζωή σας και θέλετε να μας βρίσετε, θα ανταμοιφθείτε με το στάνταρ μενού επιλογών σαν να μην τρέχει τίποτα. Επί της ευκαιρίας της αυξημένης ζήτησης της γραμμής εξυπηρέτησης πελατών, βάλαμε ένα ακόμα διαφημιστικό μήνυμα για τις νέες υπηρεσίες που προσφέρουμε, το οποίο φυσικά θα χρεωθείτε για να το ακούσετε.

Αν κάποιοι από εσάς επιχειρήσουν να μπούνε στο site μας, να μην περιμένουνε να ακούσουνε κάτι το ενδιαφέρον, εκτός ίσως του να κατεβάσουνε wallpapers με τον Σάκη Ρουβά, τα οποία παρόλο που είναι ντεμοντέ μετά τη νίκη της Έλενας Παπαρίζου, εμείς εκεί επενδύσαμε και στηρίζουμε την επένδυσή μας. Γκέγκε;

Όσο για το πότε θα φτιαχθεί η βλάβη, ουπς, λυπούμαστε δεν ξέρουμε. Δεκαπενταύγουστος ήταν, όλοι είναι σε διακοπές. Ξέρετε τώρα πως είναι αυτά.

Πώς είπατε; Θέλετε να μην χαθούνε τα SMS σας και να λάβετε και ειδοποίηση για τις χαμένες σας κλήσεις; Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

Και μη μας κουνιέστε και πολύ, γιατί το συμβόλαιό σας λέει πως αν δεν διακοπεί η παροχή σας για 3 μέρες τουλάχιστον, εμείς καμία υποχρεώση δεν έχουμε απέναντί σας. Ούτε το ένα τριακοστό του παγιού δε θα σας κόψουμε για τα μάτια του κόσμου.

Άμα πιά!


Έτσι για να μάθεις να εξαρτάσαι από τα κινητά.

ΥΓ. Εσύ εκεί χασκογελάς: Αν το διαβάζεις αυτό, άκυρη η μπύρα σήμερα.

1 σχόλιο:

Ektwras είπε...

I am Telestakias but in any case.
F$%*% your cellphone you wanna talk to me ? Come over (I ll buy you a beer)

your coins and run..(public phone)