2.12.05

Έχει κι αλλού πορτοκαλιές...

Έμαθα πρόσφατα για κάποιον παλιό γνωστό. Προσωπικά έχω χρόνια να τον δω και αυτά που έμαθα ήταν πράγματα που έγιναν πριν καν τον γνωρίσω. Ας τον πούμε Λουκά. Ο Λουκάς πλέον έχει παντρευτεί την Ελένη μετά από 10 χρόνια σχέσης και έχουνε 3 παιδιά.

Έμαθα λοιπόν πως ο Λουκάς, κάπου στα 6 χρόνια σχέσης με την Ελένη, την είχε πέσει άγρια σε μια γκόμενα, της είχε κάνει ερωτική εξομολόγηση, αυτή τον έφτυσε και τά'φτιαξε με τον κολλητό του Λουκά, ο οποίος τα είχε παλιότερα με την Ελένη.

Και μπαίνω τώρα εγώ στη θέση του καθενός από αυτούς τους ήρωες και αναρωτιέμαι:

Αυτή η θεωρία με τα μισά πορτοκαλάκια ισχύει ακόμα;

Ξέρετε, αυτήν όπου ο καθένας μας είναι σαν μισό πορτοκάλια που ψάχνει σε όλη του ζωή να βρει το άλλο του μισό, το οποίο υπάρχει, είναι κάπου και τον αναζητά.

Και εννοώ: Υπάρχει κανείς πού την πιστεύει;

Υπάρχει κανείς που πιστεύει πως ταιριάζει μόνο με έναν άνθρωπο;

5 σχόλια:

poor_misguided_fool είπε...

An isxyei h istoria me ta misa portokalia den kserw na sou pw..dystyxws..tha fanei sto "telos"..Tha tan omorfo na isxye..nomizw..Epishs se megalo vathmo, poies "istories" tha isxyoun or not, epafietai se mas..dhladh an goustarw na einai etsi, tha feromai kai analogws..An eimai me kapoion epeidh pistevw oti einai "to allo miso mou portokali", or lemoni or oti allo frouto goustarei o kathenas, tha to ektimw kai analoga, tha ependysw se afto kai den tha psaxnomai se
alla opwrokhpeftika..(Afto den einai apolyto, vevaia..oi anthrwpoi allazune..kai otan den allazune mazi..to fruto mporei na xalasei, na pesoun oi epidothseis k.t.l.)
Afto omws pou pistevw akradanta einai oti einai megalh "mal*ia", na allazeis frouta mesa apo thn idia avlh..dhladh..h Mairh ta ftiakse me ton Manwlh, pou ta eixe me thn kollhth ths, meta me thn aderfh ths kai sto mellon me thn mana ths..Ekei milame gia kseftiles..(Exei ena atragudi o Kelahdonis, gia thn olh ypothesh..very funny, den thymamai ton titlo..)

Katerina ante portas είπε...

Mα ναι George,παιδί μου, απόδειξη: ;)

Ανώνυμος είπε...

Με λένε Γιώργο και ποτέ δεν τραγουδάω. Χορεύω όμως, και δεν έχει τύχει να ζήσετε αυτή την εμπειρία από κοντά τότε δεν ξέρετε τι χάνετε!

To "και δεν έχει τύχει" το έγραψες επίτηδες έτσι? Δηλαδή το "και αν δεν έχει τύχει" που είναι το λογικό τι έγινε? χεχε! άσχετο comment.

φακίρης είπε...

poor_misguided_fool: το τραγούδι λέγεται "πού βαδίζουμε κύριοι;". έχει όντως αρκετή πλακίτσα περιγράφοντας μια γενικευμένη κατάσταση "beverly hills" (κατά την τηλεοπτική σειρά-φρουτοσαλάτα).

μπορείς να δεις τους στίχους εδώ.
τα φτιαξε ο μηνάς με την ανέτα που τα΄χε με το δήμο τον τρελό, χώρισε ο χρηστάκης με την τέτα και τα φτιαξε ξανά με τη ζωζώ..

vatraxokoritso είπε...

Μα φυσικά και υπάρχει το μισό μας πορτοκαλί! εγώ να φανταστείς το έχω ήδη βρει καμιά 15αρια φορές..
Οκ οκ!!
Θα μου πεις την τελευταία φορά δεν ήταν πορτοκαλί ήραν κολοκύθι αλλά τι να κάνουμε συμβαίνουν και αυτά..
Κατά τ¨ άλλα αν υποθέσουμε ότι δεν μπερδεύουμε την καύλα με τον έρωτα..,
Ανάλογα με το χαρακτήρα του ο καθένας ερωτεύεται κάποιες φορές στην ζωή του..
Οι περισσότεροι γουστάρουν-ψήνονται από μόνοι τους- ότι ένας από αυτούς τους έρωτες ήταν ο μεγαλύτερος ο μοναδικός… ,αλλά αμφιβάλλω αν ποτέ το έχουν τσεκάρει μπροστά στον καθρέφτη τους για να δουν τι απαντήσεις θα τους δώσουν τα ίδια τους τα μάτια..
Υπάρχουν και κάποιοι ελάχιστοι-για να επιβεβαιώσουν τον κανόνα- που αγαπούν μια και μόνο φορά στην ζωή τους.. τώρα είναι αυτό το άλλο τους μισό?
Η απλώς αυτό τους έλαχε? δεν γνωρίζω..
πλέον πιστεύω πως απλώς υπάρχουν άνθρωποι που μας συντροφεύουν για κάποια διαστήματα στην ζωή μας είτε αυτό είναι ένας μήνας, ένας χρόνος, η 50…
εν κατακλείδι στο χέρι μας είναι να κρατήσουμε κάποιον που βλέπουμε ότι με τα χρόνια θα μπορούσε να γίνει το άλλο μας μισό, όσο για τις επιφυλάξεις που μπορεί να διατηρούμε αυτό άπτεται στην ιδιοσυγκρασία του καθενός..

υγ. εσύ μην ακούς αυτά που λέω ,φυσικά και είμαι το άλλο σου μισό ρε γαϊδούρι!!!