15.3.06

Ζητείται τεχνικός (full time)

Ζητάω έναν τεχνικό η/υ για πλήρη απασχόληση.

Mainstream πράγματα, Windows και δίκτυα θα στήνει, remote administration θα κάνει, κάποιους servers θα πειράζει πού και πού.

Βιογραφικά και μια ένδειξη για τον μισθό που θέλετε εδώ: g@GeorgeIsYourMan.com

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να τυλίγει πίττες; Δεν θέλεις να τυλίγει πίττες;

Τώρα με την επαγγελματική σου ...στροφή, πάντα να τόχεις στο μυαλό σου:

Να έχεις πάντα δίπλα σου ανθρώπους που ξέρουν(*) να τυλίγουν πίττες.

Ποτέ δεν ξέρεις που (λέμε τώρα) μπορούν να σου χρειαστούν.

(*) είναι τέχνη, μην γελιέσαι. Σαν την καλή κρέπα.


:)

vatraxokoritso είπε...

κοίτα..
αν δεν βρεις κανέναν που να ξέρει να τυλίγει πίτες..
βρες κάποιον που να ξέρει να παίρνει πίπες..
όλο και σε κάτι θα φανεί χρήσιμος όταν θα έρθει η ώρα..
χαχαχαχα!

καλημέρα.
πως πάει το ποδαράκι σήμερα?

Your Man είπε...

@αρκούδι:

Δεν είναι στροφή το σουβλάκι, είναι επέκταση του business portfolio (κάποιος θα βρεθεί να μου την πει γι αυτό, δε γαμείς).

Πιτομάστορα βρήκα... :-)

@βατράχι:

Πιπομάστορα, από την άλλη, δε βρήκα. :-D

. είπε...

βατράχι από το σ΄τομα μου το πήρες γμτ... κακές συνήθειες.

sikia είπε...

Hello, άκουσα για πιπομάστορα και ήρθα. Που μπορώ να καταθέσω το βιογραφικό μου, η επιστημόνισσα?

Ανώνυμος είπε...

Pote den epiasa afto to pragma stin ellada me tis agelies gia douleia, na rwtane posa lefta (sto peripou) thelei o potential candidate. Den ine poio logiko to na anafereis (pali, sto peripou) ton mistho pou prosfereis? Px, misthos in the region of 1000-1500 euros, according to experience. Leme twra.
Panta imoun periergos gia afto. Kai thimamai pws ksekwlwthika sto gelio me mia agelia douleias pou elege kati in the vain of: "douleia bla bla bla, o candidate prepei na exei bla bla bla skills, se antalagma i etairia mas prosferei mis8o". That is it. Mis8o. Elate na kseskistite se emas, kai ante, tha sas dwsoume kai kati psila gia na min mas tin lete! Shit!

Anyway, to comment den paei se esena, apla ime curious giati stin ellada zitane apo ton candidate na pei posa zitaei.

K.

Your Man είπε...

Το "πόσα θες" είναι για πολλούς λόγους.

Αφενός ξεσκαρτάρισμα. Βλέπεις τι ξέρει ο άλλος στο βιογραφικό του και συγκρίνεις με αυτά που ζητάει.

Γιατί να πάρω 10 βιογραφικά και να έρχεται ο καθένας και να ζητάει 1500 ευρώ, όταν εγώ θέλω πράγματα τα οποία θα μπορούσα κατά 90% να κάνω και μόνος μου αν είχα το χρόνο;

Άλλωστε (και αυτό είναι μεγάλη αλήθεια) κατά το ήμισυ κάποιος έχει τη δουλειά πριν το καλέσουν για interview. Αν λοιπόν δεις ένα συμπαθητικό βιογραφικό και ρεαλιστικές προσδοκίες, τον καλείς για interview.

Αλλιώς, λες ευχαριστούμε για το βιογραφικό σας και το κάνεις delete.

Ανώνυμος είπε...

Ma den 'zitaei' kanenas, alla esi (i o opoios esi, min to pareis prwsopika) 'prosfereis' ergasia.
You need something and in exchange you pay for it.
Episeis, mporeis na deis to thema kai apo tin alli plebra. An kapoios dei mia agelia me mia douleia pou den anaferei (sto peripou) ton mistho pou prosferei, an ine kalos/i se afto pou kanei pithanws den tha steilei kan to biografiko, opote isws ise esi aftos pou exase.

I guess it can be argued successfully both ways, opote eksartate apo tin geniki agora.

Phantasmak είπε...

Και στην Αγγλία *μερικές* αγγελίες σου λένε γράψε μας ενα cover letter with your expected salary. Οι περισσότερες αναφέρουν λεφτά αλλά θέλω να πω αυτό δεν είναι αποκλειστικά ελληνικό προνόμιο. Απλώς στην Ελλάδα είναι ο κανόνας.

Και οι δύο τρόποι έχουν δίκιο και άδικο. Αν στις αγγελίες δεν αναφέρεται μισθός ειναι για να δει ο εργοδότης τι ρόλο βαράει ο υποψήφιος - που πάλι . Αν στις αγγελίες αναφέρεται το salary range, μπορείς εσύ ο υποψήφιος να κρίνεις π.χ. ζητάνε παρόμοια πράγματα σε δύο αγγελίες, αλλα ο ένας δίνει 20Κ το χρόνο και ο άλλος 22Κ το χρόνο. Επίσης έτσι μαθαίνεις τι παίζει από μισθούς στην αγορά για graduates(γιατί μετά 'πονηρεύεις' και μαθαίνεις έτσι κι αλλιώς). Οπότε μπορείς να δώσεις έναν ενδεικτικό αριθμό στις αγγελίες που δε ζητούν μισθό και να μη γελάσουν μαζί σου. Οι μισθοί των graduates δεν ξέρω πού κυμαίνονται στην Ελλάδα και δεν ξέρω τι να πω στις συνεντεύξεις.

Γνώμη μου λοιπόν: αφού ο μισθός είναι έτσι κι αλλιώς προκαθορισμένος αν τον αναφέρεις δε χάνεις τίποτα. Εκτός αν τον αναφέρουν κι άλλες εταιρίες και κάποιος δίνει μεγαλύτερο μισθό για τα ίδια πράγματα. Το θέμα στην Ελλάδα είναι ότι δεν αναφέρει μισθούς κανείς (μόνο η Ιντρακόμ απ' όσο ξέρω) οπότε ο υποψήφιος δε μπορεί να συγκρίνει και αυτη τη συνιστώσα.

vasvoe είπε...

Εδώ πάλι είναι να αναφερθεί το ζήτημα του μισθού πριν την (δεύτερη συνήθως) συνέντευξη. Θεωρείται χοντράδα. Για να ενημερωθεί κανείς σε τί επίπεδα κυμαίνονται οι μισθοί ανάλογα τον κλάδο, σπουδές και προυπηρεσία υπάρχουν διάφορα σάιτ π.χ. των συνδικάτων, στατιστικά δεδομένα των καντονιών και άλλα.

Your Man είπε...

Για μένα υπάρχουν δύο λογικές:

Ή ζητάω όσα πιστεύω ότι αξίζω. Είτε ζητάω όσα πιστευεί ο άλλος ότι αξίζω.

Έτσι έκανα όταν έψαχνα δουλειά, έτσι κάνω τώρα που κλείνω δικές μου δουλειές.

Ανώνυμος είπε...

Epektathika ligaki sto olo thema stin selida mou, if you are interested.

http://www.sarampalis.org/blog/blog.shtml#0103

K.

Ανώνυμος είπε...

καλά ήταν μέχρι εδώ, ας πούμε και μια αλήθεια και ας πέσει στο γκρεμό.

Η περιγραφή της δουλειάς σου είναι πολύ γενική. κάποιος μπορεί πχ να είναι phd και να ψάχνει pocket money και άλλος απόφοιτος του ΙΕΚ Ξινή και να είναι η ευκαιρία της ζωής του.

Με το να ζητάς σε κάποιον να σου ανακοινώσει τι μισθό περιμένει, αντιγράφεις μία ξένη νοοτροπία αλλά μόνο μισή.

Είναι λάθος κριτήριο επιλογής ο expected salary. Δεν παίζουμε τηλεπαιχνίδια, θέλεις κάποιον να σου κάνει μία δουλειά με τα λιγότερα λεφτά. Η μέθοδός σου δεν οδηγεί αναγκαία σε αυτόν το στόχο

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΑΦΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ...

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΝΑ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΔΥΟ ΔΥΟ ΔΛΔ ΕΛΕΟΣ ΠΟΙΑ ΠΕΣ ΤΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ Ε ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ...