29.1.06

Watch this space

Φέτος κλείνω δέκα χρόνια από τότε που τελείωσα το Λύκειο.

Δέκα χρόνια από τότε που το σημαντικότερο πράγμα ήταν να φιλήσω τη Βίκη, να αντιγράψω στο διάλλειμα τη μετάφραση στα αρχαία να από τη Λίζα, να κάνω κοπάνα με το Μανώλη.

Δέκα χρόνια από τότε που ο φυσικός μας, ο Καραδήμας, με φώναζε απατεώνα και συνταγματολόγο γιατί του αράδιαζα πως δε μπορεί να μας κρατάει μέσα στο διάλλειμα για να τελειώσει το μάθημά του.

Δέκα χρόνια όπου αφεντικό της ζωής μου ήταν άλλοι: γονείς, καθηγητές, λυκειάρχης.

Σκέφτομαι να κανονίσω κάποιο reunion με τους συμμαθητές μου φέτος. Δεν είχα φροντίσει να κρατήσω καμία επαφή μαζί τους. Μετά το καλοκαίρι του '96 έφυγα για Αγγλία. Θυμάμαι είχα μοιράσει τη διεύθυνσή μου σε όλους λίγες μέρες πριν φύγω για να μαθαίνω νέα τους. Κανείς δεν έστειλε γράμμα.

Στην αρχή απόρησα, μετά το ξέχασα. Δε θυμάμαι να θύμωσα ή να απογοητεύτηκα. Για κάποιο λόγο, μου φάνηκε λογικό. Πάμε γι άλλα.

Στο πανεπιστήμειο, νέοι φίλοι, νέες παρέες, νέες ασχολίες. Και παράλληλα νέοι στόχοι για τον εαυτό μου.

Πρώτη από την τάξη παντρεύτηκε η Έφη. Τώρα περιμένει ένα παιδάκι. Η Βίκη αρραβωνιάστηκε (νομίζω δίς). Ο Μανώλης και η Λίζα μετά από 10 χρόνια σχέσης χώρισαν. Τα αγόρια έχουν χωριστεί σε δύο στρατόπεδα γιατί κάποιος έφαγε τη γκόμενα κάποιου. Δε θυμάμαι ποιός έφαγε ποια ποιανού, ούτε είμαι σίγουρος πως είναι τόσο σημαντικό πλέον. But, boys will be boys.

Σκέφτομαι πως όλοι κάνουν σχέδια για τη ζωή τους. Ο Χάρης έγινε μαθηματικός και διδάσκει σε φροντιστήριο. Ο Παύλος, ο δικηγόρος, δουλεύει με τον πατέρα του και πλέον πέρασαν οι εποχές που μας έλεγε πως αναλαμβάνει μόνο υποθέσεις με αυτοκίνητα γιατί είναι η πιο εύκολες. Ο Βαγγέλης παντρεύτηκε μια κρητικοπούλα και εγκατάστηθηκε μόνιμα στην Κρήτη όπου έγινε ταξιτζής. Ο Τάσος έγινε δημοτικός μπάτσος και περνάει τη μέρα του διώχνοντας Κινέζους από τα πεζοδρόμια. Η Λίζα σπούδασε, πέρασε στο ΑΣΕΠ και περιμένει. Ο Μανώλης δούλεψε για λίγο σε μια μεγάλη εταιρία ως πωλητής αλλά δεν άντεξε την πίεση και τώρα δεν ξέρω τι κάνει. Η Βίκη είχε φροντίσει να μπει - με κομματικές διασυνδέσεις - σε τράπεζα και είναι ευχαριστημένη. Ο Γιώργος νομίζω έγινε στρατιωτικός.

Κάθισα και σκέφτηκα τι είναι η ζωή μας.

Τι θα έχουμε να πούμε ο ένας στον άλλον σε κάποιο επικείμενο reunion.

Ρώτησα την Άννα πρόσφατα αν έχει βάλει στόχους για το 2006. Μου είπε όχι, αλλά είπε ότι θα το σκεφτεί. Την ξαναρώτησα μετά από μια βδομάδα, το είχε ξεχάσει, μάλλον δεν το θεώρησε σημαντικό.

Η ζωή τρέχει και δεν έχουμε χρόνο να κάνουμε σχέδια. Για να το κάνουμε πρέπει να έχουμε την πολυτέλεια να κοιτάξουμε τη ζωή μας αφ' υψηλού. Και μπορεί ο Θεός να χαμογελάει όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια αλλά πώς μπορώ εγώ να θρώσκω άνω αν δεν οραματίζομαι τουλάχιστον τι είναι εκεί;

Ένας MLMer με προσέγγισε σήμερα και ήθελε να συζητήσουμε επαγγελματικά. Μου έδειξε τα sites του, μου είπε ότι δεν είναι πολύ καλά αλλά έχουν όραμα.

Μπορεί γι αυτόν να είχαν. Για μένα δεν.

Αλλά μου έκανε εντύπωση η χρήση της λέξης. Είχα καιρό να την ακούσω και πάντα την ακούω σε business environment, ποτέ σε προσωπικό.

Γι αυτό θέλω να κάνω στόχους κάθε χρόνο για την πάρτη μου. Κι ας μην τους πιάσω. Κι ας τους ξεχάσω μέχρι την επόμενη πρωτοχρονιά που θα αναρωτηθώ πού είναι εκείνο το Στόχοι.doc που τους σώζω.

Είμαι πού είμαι στην προσωπική μου ζωή πάρτο αυγό και κούρευτο, στην επαγγελματική τουλάχιστον έχω και στόχους.

Θέλω να γίνω πολιτικός. Δε γουστάρω κανένα κόμμα όμως, δεν έχω κολλήσει ποτέ μου αφίσα, δεν τρέχω για κανένα πούστη πολιτικό (και μόνο τέτοιους έχουμε), οπότε νομίζω πως είναι αρκετά σίγουρο πως δε θα γίνω.

Θα κάνω πολιτική αλλιώς. Θα κατακτήσω τον κόσμο. Θα γαμήσω και θα δείρω (please line up).

Μ' αρέσουν τα όμορφα πράγματα που έκανα το τελευταίο εξάμηνο, ως αντιστάθμιση των κακών που μπορεί να έχω κάνει. Έκανα μια δωρεά στη Wikipedia και άλλη μια σε ένα charity για μια παιδική ασθένεια που ούτε καν θυμάμαι.

Δεν είναι καλό αυτό. Το ότι δε θυμάμαι. Σημαίνει πως δε το ένιωσα. Σημαίνει πως δε μέτρησε. Σημαίνει πως απλά προσπαθώ να εξαγοράσω τη συνείδησή μου. Και δεν ξέρω αν θα πετύχει το πείραμα.

Δε νιώθω κενός όμως. Νιώθω γεμάτος. Πολύ γεμάτος. Τόσο γεμάτος που δεν κατάλαβα πως βρήκα ένα δίωρο κενό σήμερα. Τι έχω να κάνω τίποτα. Πολλά μπορώ να κάνω, αλλά δε με τραβάνε.

Μπορεί να μη μπορώ να αλλάξω τον κόσμο, αλλά μπορώ να αλλάξω τον δικό μου κόσμο. Και αυτό σκοπεύω να κάνω.

Ξέρω πως ότι κι αν γίνει, το υπόλοιπο της ζωής μου, I'm in it for the ride of my life. Μπορεί πολύ καλά, μπορεί πολύ άσχημα. Αλλά σίγουρα όχι κάτι μέσο.

Νιώθω πως αυτή τη στιγμή, η ζωη μου είναι ένα διαφημιστικό πλαίσιο, όπου πριν μπει η διαφήμιση, για λίγο καιρό βάζουν απλά ένα μεγάλο πόστερ που λέει απλά:




 W A T C H   T H I S   S P A C E 



Τώρα αυτό είναι καλό;

Το να κοιμηθεί μια γκόμενα ενώ τη γλύφεις είναι καλό;

Όχι, ε;

28.1.06

Γυμνάσια

Πήγα γυμναστήριο.

Είχα ραντεβού με ένα παλιό συμμαθητή να τα πούμε εκεί (μετά από 10 χρόνια που έχω να τον δω) γιατί έμαθα πως πηγαίνουμε στο ίδιο γυμναστήριο, με τη μόνη διαφορά ότι εκείνος πηγαίνει, ενώ εγώ δεν.

Μιλήσαμε χτες το τηλέφωνο και σήμερα που είπε να συναντηθούμε εκεί. Ήμουν εκεί στις 17:05, πέντε λεπτά καθυστέρησης δεν είναι τίποτα. Ανεβαίνω πάνω, δεν τον βλέπω, χαλαρώνω.

Μπαίνω στα αποδυτήρια, αλλάζω και κάνω μερικές ασκήσεις στους βασικούς μυς των ματιών μου βλέποντας 4 ξανθές Ρωσίδες να κάνουν ασκήσεις. Με κούρασε λίγο γιατί όλο αυτό το πάνω-κάτω, μέσα-έξω, δεξια-αριστερά μπορεί να επιφέρει και κάνα νευροκαβαλήκεμα στο οπτικό νεύρο και μετά να μη μπορείς να εστιάσεις στον κώλο που έχεις μπροστά σου.

Κατά τις 17:30, την ψιλιάζομαι τη δουλειά και καταλαβαίνω ότι ο Παύλος μου είπε 7:00 και εγώ κατάλαβα 17:00. Ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά είναι που την πατάω έτσι.

Έκανα λίγο jogging, κάνα κοιλιακό για να σμιλέψω το φιδίσιο κορμί μου, κι έφυγα.

Δεν είναι γραφτό να ξεκινήσω εγώ γυμναστήριο.

Σε άλλα 10 χρόνια ίσως...

(Μην παραπονιέστε για posts, είπαμε έχουμε δουλειά, ντάξει;)

23.1.06

Ρε σεις, δεν πάμε για ένα ποτάκι;

Τώρα που έπιασε το σιβηρικό ψύχος (έχω live ανταπόκριση από Σαλόνικα, ξέρω τι σας λέω), δεν πάμε ένα απογευματόβραδο να τα πούμε, να τα πιούμε, να χορέψουμε, να περάσουμε καλά;

Εγγυόμαι χορό.

18.1.06

Δεν είναι αστείο...

Να βρω το χρόνο για να διαβάσω 5 ποστς στα 5 blogs που διαβάζω; Χα! Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

Κάθε μέρα είμαι καλεσμένος κάπου που θα περάσω καλά και απλά δεν μπορώ να πάω. Το πρωί είπα "δε μπορώ να έρθω το βράδυ" γιατί πίστευα ότι δε θα είχα το χρόνο. Στις 9 δεν είχα ούτε την δύναμη. Στις 11 θα είμαι στο δεύτερο όνειρο.

Η δουλειά είναι εξοντωτική. Βέβαια, εγώ νιώθω γαμάτα που την κάνω και νομίζω ότι στην τελική κάνω καλά που δεν βγαίνω και κάθομαι και δουλεύω.

Τρώω καλά, ντύνομαι καλά, κοιμάμαι καλά, δουλεύω πολύ. Το τετράπτυχο της επιτυχίας, γι αυτό το μήνα.

Αλήθεια άμα σκέφτεσαι πολύ καις περισότερες θερμίδες; Ούτε για χορό δεν πήγα εδώ και 2 βδομάδες.

Αυτό το γαμημένο το Μενίδι να πουλήσω και θα είμαι τζετ. Όχι ολόκληρο το Μενίδι δηλαδή. Μου φτάνει να πουλήσω το δικό μου το ακίνητο, και σας υπόσχομαι να τα φάω όλα στα μπουζούκια! :-)

Ποιόν πάω να ξεγελάσω ρε; Μετά από αυτό θα υπάρχει άλλο project. Κλείνω μια υπόθεση για να έχω το χρόνο να ανοίξω άλλη, μεγαλύτερη. Ξεκαθάρισμα λογαριασμών, θέτουμε γερές βάσεις για να δίνω αύριο συνεντεύξεις και να κάθονται οι δημοσιογράφοι σούζα. Εγώ, ο businessman.

Προσπάθησα να με φανταστώ σε 10 χρόνια, αλλά πού! Δεν μπορώ να με φανταστώ στο τέλος του 2006. Κάνοντας τόσα και μη βάζοντας μυαλό για να σταθεροποιηθείς κάπου, ποτέ δεν ξέρεις πού θα σε βρει το 2007. Το 2006 πάντως με βρήκε στο πισί. Σε όποιον το είπα δε το πίστεψε. Πρόβλημά τους. Εγώ καλά πέρασα πάντως.

Ήδη συζητάω το επόμενο project για το οποίο θα χύσω φαιά ουσία. Θέλω να ασχοληθώ με το φαγητό και στην Ελλάδα δεν υπάρχει έλλειψη ανθρώπων που θα σου πούνε "κι εγώ μέσα" αν προτείνεις μια νέα ιδέα. Από το "είπαμε" μέχρι το "κάναμε" βέβαια η απόσταση είναι τεράστια. Εκείνες τις μετοχές Google ακόμα τις αγοράζω...

Τώρα τελευταία, οι πελάτες σκάσανε βροχή και δεν προλαβαίνομαι. Κλείσανε τα βιβλία τους και περισσέψανε και 10 δραχμές, φαίνεται. Με ρωτάνε οι φίλοι γιατί έχω το κινητό κλειστό και όταν τους λέω επειδή δουλεύω, θεωρούν ότι κάποιος άλλος με ενοχλεί, όχι αυτοί. Κάποιος τρίτος. Κάποιος ανώνυμος.

Και μόλις μου πούνε να πάμε για καφέ και τους πω "δε μπορώ, δουλεύω" θα μου πούνε να ξεκολλήσω.

Ρε σεις. Δεν καταλάβατε κάτι. Μ' αρέσει αυτό που κάνω.




Για όσους νόμιζαν ότι θα βρούνε ένα ποστ αστείο αυτή τη φορά, εγώ τους προειδοποίησα στον τίτλο.

16.1.06

ΠΡΟΣΟΧΗ - ΚΟΜΠΙΝΑ

*** Ενημερωθείτε για τη νέα κομπίνα που κάνουν και πάρτε τα μέτρα σας! ***

Δυο όμορφα 18χρονα κορίτσια πλησιάζουν στο αυτοκίνητο σου καθώς σταματάς στο φανάρι Κωνταντινουπόλεως και Ιεράς Οδού, στην κάθοδο.

Ενώ η μια σκουπίζει το παρμπρίζ με ένα πανί, η άλλη έρχεται στο παράθυρο και σε χαιρετά σκύβοντας ταυτόχρονα με τα στήθη της σχεδόν να βγαίνουν έξω από την μπλούζα της. Αδύνατον να μην κοιτάξεις! Όταν τις ευχαριστήσεις και προσφέρεις φιλοδώρημα, αρνούνται και σε παρακαλάνε να τις πας λίγο παρακάτω, μέχρι το Ρουφ, με το αυτοκίνητό σου.

Συμφωνείς εσύ ανυποψίαστος και τους λες να καθίσουν πίσω.

Καθ'οδόν αρχίζουν να κάνουν σεξ στο πίσω κάθισμα. Μετά, μία από αυτές σου αποσπά την προσοχή κάνοντάς σου στοματικό έρωτα ενώ η άλλη σου κλέβει το πορτοφόλι!

Δώστε προσοχή γιατί εμένα με λήστεψαν την περασμένη Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή!

Σάββατο και Κυριακή δεν τις βρήκα. :-(

14.1.06

Μ' ένα σμπάρο δυο τρυγόνια...

Έχει κλείσει ο λαιμός μου και δε μπορώ να μιλήσω πολύ. Αυτό φυσικά πάνω που έχω αναλάβει τα 1002 projects και θέλω να τα τελειώσω (κάποιος με ρώτησε γιατί δεν ποστάρω κάθε μέρα, αλλά θα του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία πριν του απαντήσω) .

Στο θέμα μας όμως: Έχει κλείσει ο λαιμός μου και όοοοχι δεν είναι από τα τσιμπούκια γιατί μου έχουν πει ότι στο να τα δίνω είμαι καλός. Το κακό είναι πως για φτιάξει ο λαιμός μου πίνω τσάγια. Πολλά τσάγια.

Και για όσους δεν γνωρίζουν τις μαγικές ιδιότητες του τσαγιού, σας της αναλύω εδώ: Με τα τσάγια δεν χέζεις.

Και πολύ φοβάμαι ότι εφόσον δεν μιλάω και δεν χέζω, μήπως συσσωρευτεί πολύ πίεση και σκάσω καμιά ώρα...

Τώρα αν δεν ξαναποστάρω για καμιά βδομάδα, θα ξέρετε γιατί...

12.1.06

Toilet humor

Δεν ξέρω πως γίνεται να συμβαίνουν αυτά μόνο σε μένα, αλλά εκεί που ήμουν στο μπαρ, μετά την τρίτη βότκα Smirnoff North (hint hint κάνω διαφήμιση είναι γαμάτη) πάω στην τουαλέτα.

Κλειδώνομαι στο δωματιάκι με τη λεκάνη, βγάζω έξω το Μελεούτσο και κατουράω. Μετά από λίγο κάποιος μου χτυπάει την πόρτα και πάνω που πάω να φωνάξω "Άαααααλλος", μου ξαναφωνάζει: "Να τα πούμε;"

10.1.06

Μην το πείτε ούτε του παπά...

Ελάτε πιο κοντά να μη μας ακούσουν. Σσστττ... Σιγά ρε, γαμώ τα τακούνια σας, βγάλτε τις μπότες, θα μας ακούσει όλος ο κόσμος και θα θέλουν κι άλλοι...

Να σας πω, ότι πούμε μεταξύ μας, ε! Λοιπόν, ακούστε:

Η Ελίζα μας ετοιμάζει ένα παιχνίδι. Αν ενδιαφέρεστε, πηγαίντε βρείτε την και ψιθυρίστε της στο αυτί ότι γουστάρετε κι εσείς να παίξετε στο κυνηγί του θησαυρού.
Και τσιμουδιά ε!

Άχρηστοι χρήστες

Φτιάχνω ένα site για ένα πελάτη όπου ο χρήστης σε κάποια φάση πρέπει να απαντήσει αν δέχεται την προσφορά που του έγινε.

Και επειδή ποτέ δεν ξέρεις πόσο γκαγκά μπορεί να είναι ένας χρήστης, του φτιάχνω ένα κουμπί το οποίο μετα συγχωρήσεως κιόλας αλλά είναι πιο πράσινο και πιο μεγάλο κι από τον Shrek:






Και φανταστείτε το στην μέση της σελίδας και γύρω γύρω κενό.

Την τρίτη μέρα, ένας χρήστης έστειλε email από αυτή την σελίδα: "Παρακαλώ να με πληροφορήσετε πώς μπορώ να αποδεχθώ την προσφορά που μου κάνετε..."

8.1.06

Μαλάκα, τι σεισμός ήταν αυτός!

Παγκόσμια αποκλειστικότητα. Εδώ στην Αθήνα κουνηθήκαμε για τα καλα. Για τα πάρα πολύ καλά!

Ετοιμαστείτε για το συνηθισμένο τσίρκο των media, τη διασπορά πανικού, κλπ.

7.1.06

Τρία πόστ σε ένα

  1. Αν και έχω μείνει πολύ πίσω στο τι γράφεται στη μπλογκόσφαιρα, πέτυχα ένα σημαντικό ποστ που ελπίζω να μην παραβλέψατε από τον e-rooster. Όσα δε φέρνει ο χρόνος τα φέρνει η στιγμή και όσο ξύλο κι αν χτυπήσετε αυτό είναι ένα από τα πράγματα για τα οποία μπορείτε να κάνετε κάτι.

  2. Ρε, αφήστε κάτω όσους γράψανε στα Νέα. Αν εσάς σας χαλάει τότε εσείς να πείτε όχι όταν γίνετε τόσο καλοί ώστε να σας πληρώσει κάποιος 1 ευρώ τη λέξη (δεν ξέρω πόσα πήρανε αλλά υποθέτω πήραν τουλάχιστον τόσα).

  3. Εδώ και τρεις βδομάδες διάβαζα ένα βιβλίο για το time management και την αύξηση της παραγωγικότητάς μου για να προλαβαίνω να χωρέσω τα πάντα σε ένα 24ώρο. Το αποτέλεσμα; Έχασα 21 μέρες από το χρόνο μου γιατί ήδη έκανα όσα λέει και τώρα προσπαθώ να τον αναπληρώσω συνδυάζοντας τρία ποστ σε ένα.

Happy News

Υπάρχει ένας λόγος για τα πάντα.

Μπορεί κάποιες φορές να μην τον ξέρουμε. Μπορεί να μην τον βλέπουμε. Μπορεί να μην τον καταλαβαίνουμε. Μπορεί να μην θέλουμε να τον δεχτούμε. Αλλά υπάρχει ένας λόγος που το κάθετί που συμβαίνει γύρω μας.

Γράφτηκα σε ένα site, το HappyNews (δεν βάζω λινκ γιατί έξυπνα παιδιά είστε και μπορείτε να το βρείτε μόνοι σας), το οποίο από την αρχή του χρόνου μου στέλνει κάθε μέρα newsletter με τις κυριότερες χαρούμενες ειδήσεις του 24ώρου που πέρασε.

Η είδηση στο πρωτοσέλιδο σήμερα είναι πως τρεις αδερφές (όχι από τις αδερφές που φαντάζεστε) γέννησαν τρία παιδιά σε τρεις συνεχόμενες μέρες. Το άρθρο εξηγεί λεπτομερώς πότε έσπασαν τα υγρά της πρώτης, της δευτέρης και της τρίτης.

Άλλα σημαντικά νέα είναι το ότι οι Γιαπωνέζοι γιάπηδες πέρασαν καλά στους εορτασμούς της πρωτοχρονιάς, ότι η Βαλτιμόρη είναι η πιο υγειής πόλη των ΗΠΑ, ότι όπου νά'ναι η Νέα Ορλεάνη θα γιορτάσει το Mardi Gras (τσικνοτρίτη;) και ότι το Πεκίνο θα κλείσει την Απαγορευμένη Πόλη για ανακαίνηση ενόψει Ολυμπιακών.

Κάτι τέτοια βλέπεις και μετά πλέον δεν αναρωτιέσαι γιατί πουλάνε οι ειδήσεις με αυτοκτονίες ρώσων, δολοφονίες αστυνομικών, απαγωγές Πακιστανών, μαχαιρώματα Αλβανών και βιασμούς Ρωσίδων.

Χρόνια πολλά στους Γιάννηδες.

Κάτι τρέχει με τα ντοκιμαντέρια...

Μια πρόσφατη μαλακία που άκουσα είναι πως το μάρμαρο έχει χαμηλότερη θερμοκρασία από το ξύλο όταν είναι στον ίδιο χώρο για αρκετό διάστημα. Ήμουν στις καλές μου και άφησα λίγο περιθώριο για να επανορθώσουν:

- Εννοείς πως το μάρμαρο φαίνεται να είναι πιο κρύο.

- Όχι, όχι είναι πιο κρύο.

- Εννοείς πως ζεσταίνεται πιο αργά το μεσημέρι, επειδή έχει μεγαλύτερη θερμοχωρητικότητα;

- Όχι, όχι το μάρμαρο είναι δέκα βαθμούς πιο κάτω από το ξύλο!

- Τι λες; Όλα τα υλικά σε ένα χώρο έχουν την ίδια θερμοκρασία, αν τους δώσεις τον κατάλληλο χρόνο να την φτάσουν.

- Γιώργο μην επιμένεις, το έχω δει σε ντοκιμαντέρ!


Πώς γίνεται όποτε ακούω κάποια μαλακία (και εγώ δεν είμαι από αυτούς που ακούνε τη μαλακία και κάνουν το μαλάκα, είμαι από εκείνους που θα φωνάξουν και θα τσιρίξουν) να μου δικαιολογούνται όλοι πως αποκλείεται να κάνουν λάθος γιατί το έχουν δει σε ντοκιμαντέρ;

Δεν ξέρω τι στο καλό συμβαίνει με τα ντοκιμαντέρ. Μάλλον κάποιο λάθος στη μετάφραση. Αλλά τουλάχιστον το καλό είναι πως ο κόσμος βλέπει ντοκιμαντέρ!

5.1.06

Τη βρήκα! Τη βρήκα!

Διαβάζω σε ένα κλαδικό έντυπο πως "στο κλείσιμο του έτους 2005, στην Ελλάδα είχαμε 11.716.871 ενεργές συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας".

Μπαίνω στη Wikipedia, ψάχνω την Ελλάδα και σε ένα λινκ βρίσκω πως ο πληθυσμός μας σήμερα είναι 11.716.872.

Κάνω την αφαίρεση και βρίσκω υπόλοιπο 1.

Το κρατάω αυτό το στο κεφάλι μου μέχρι σήμερα που γνώρισα μία κοπέλα, η οποία αφού μιλήσαμε για λίγο, της ζητάω το κινητό της και τι μου λέει;

" ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΙΝΗΤΟ !!! "

Γι αυτό σας λέω... Τη βρήκα, τη βρήκα!

Ένα ποίημα

Τίτλος ποιήματος: Αγόρι είσαι large αλλά δε φοράς το large

- Τι νούμερο φοράς;
- Large, γιατί; (κάνουμε και το μαλάκα ε;)
- Τίποτα, τίποτα, θα δεις.

Σήμερα το δώρο: μαύρη σωβρακοφανέλα από licra σε μέγεθος large. Αλλά απ' ότι κατάλαβα, δε τα φτιάχνουν όπως τα φτιάχνανε παλιά.

Τα φοράω,
δε χωράω.
Με έχεις δει με λίκρα;
Πίκρα!

4.1.06

Boy-κοτάς στις λουλουδούδες

Κορίτσια, μην παραπλανέστε από τα δικά σας γούστα.

Εμάς ΔΕΝ μας αρέσουν τα εσώρουχα με τα λουλουδάκια.

Τα σι-θρού μας αρέσουνε, τα σκις-θρου μας αρέσουνε, ακόμα και αθώα κατάλευκα κυλοτάκια μας αρέσουνε.

Αλλά τα γαμημένα τα λουλουδάκια ΔΕΝ μας αρέσουνε. Καπίτο;

Τσίχλα

Έχω βάλει τη βοηθό να παίρνει ασφαλιστικές εταιρίες για να κάνω σύγκριση τιμών μεταξύ τους.

Κάπου ανάμεσα στα τηλέφωνα παίρνει μια τσίχλα να μασήσει και σταματάει να παίρνει τηλέφωνα για να μην ακούγεται το σπαστικό "σχλατς σχλατς - και πόσο είναι τα ασφάλιστρα μου είπατε;"

Μου έκανε εντύπωση και σκέφτηκα τι ωραία είναι να έχεις υπεύθυνη βοηθό που ακόμα και όταν δε μιλάει με κάποιο πελάτη, θέλει να μην ακούγεται σαν βλαχάκι στο τηλέφωνο.

Μετά από 5 λεπτά, έχει φτύσει την τσίχλα, παίρνει μια ασφαλιστική, και την ακούω να λέει "... το Χριστό σου!"

I rest my case.

2.1.06

"Ή το κουνέλι ή εγώ"

... είπε η μάνα της Βάσως.

Η Βάσω φυσικά απάντησε "το κουνέλι" αλλά τελικά επειδή μάλλον θα πρέεπει είτε η Βάσω είτε το κουνέλι να βρούνε ένα νέο σπίτι, αποφασίσαμε να χαρίσουμε ένα από τα δύο.

Και η λογική επιλογή είναι να χαρίσουμε όποιο από τα δύο θα ήταν πιο εύκολο να δεχτεί ο νέος ιδιοκτήτης. Και επειδή η Βάσω είναι κάπως δύσκολη, αποφασίσαμε να χαρίσουμε το κουνέλι.



Το όνομα του χαριτωμένου κούνελου της φωτογραφίου είναι Γιώργος.

Όχι επειδή είναι ένας υπέροχος σέξυ χορευτής αλλά επειδή έχει μεγάλα αυτιά (και παίρνει το όνομά του από τον Γιώργο Αυτιά, εντάξει;).

Είπαμε να τον βγάλουμε Βάσω μια που εκτός από αυτιά έχει και μεγάλα δόντια, αλλά τελικά υπερίσχυσε το Γιώργος γιατί έχει τρίχες σε όλο του το σώμα.

Το ρεζουμέ της υπόθεσης όμως τώρα είναι ότι επειδή μαζεύτηκαν πολλά ζώα στο σπίτι της Βάσως , το κουνέλι το χαρίζουμε για να μην καταλήξει στιφάδο. Το κουνέλι χαρίζεται με το ανετότατο κλουβί του και όλα τα αξεσουάρ (μαστίγια, δερμάτινη στολή κλπ).

Η Βάσω θα ήθελε να έχει μια επικοινωνία με το κουνέλι (ναι, η Βάσω μιλάει με ΟΛΑ της τα ζώα) οπότε θα προτιμηθούν τα νότια προάστια της Αθήνας ως ανάδοχο σπίτι.

Στείλατε email: g@GeorgeIsYourMan.com

(Αλλιώς μας βλέπω και μας έτσι: http://www.savetoby.com/)

1.1.06

Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι

... αποτελούμενο από πιωμένους θείους και θείες στο τραπέζι της γιαγιάς, η οποία γιορτάζει σήμερα.

(μετάφραση από το αυθεντικό κείμενο που είναι στα ποντιακά)

- Και τώρα θα πιούμε στην υγειά του Γιωργάκη.
- Ναι, ναι, ναι, στου Γιωργάκη.
- Γιωργάκη, να είσαι πάντα καλά, να περνάς καλά, να σε βρει το 2006.
- Να σε χαίρονται οι κοντινοί σου άνθρωποι, η γιαγιά σου (εβίβα κυρα Βασιλική), ο παππούς σου, η μαμά σου κι ο μπαμπάς σου.
- Αλλά περισσότερο η μαμά σου, γιατί μάνα είναι μόνο μία.
- Γιατί ο μπαμπάς του δηλαδή είναι παραπάνω;
- Ε ποτέ δεν ξέρεις, άμα θέλει η γυναίκα να κάνει λαδιά, μπορεί να την κάνει.
- Πώς δηλαδή;
- Ε, άμα θέλει μια γυναίκα μπορεί να έχει και 2 και 3 άνδρες (θείος καμμένος από τη γυναίκα του)
- Να πάει άμα θέλει ο πατέρας του να κάνει τεστ ντι-εν-έι (τα greeklish τα ξέρατε, τα pontiakalish όμως;)
- Όπως και νά'χει, στην υγειά σου παληκάρι μου.
- Πώς δηλαδή στην υγειά του, τώρα το παιδί δεν ξέρει ποιός είναι πατέρας του (ναι, εσάς περίμενα)
- Και τι δηλαδή, είχε η μητέρα του άλλους άνδρες;
- Κι αν είχε δηλαδή θα μας το έλεγε;
- Κι εμείς τι είμαστε για να μην το καταλάβουμε. Στούρνοι είμαστε εμείς; Όχι δηλαδή άμα είναι να...
- Άντε στην υγειά σου Γιωργάκη.
- Νέψα, μη με κόβεις στη μέση (το νέψα, θηλυκό του νέπε, είναι κάτι μεταξύ του εσύ και του ευγενικού ρε στην κλητική πτώση)
- Και πού να σε κόψω; Στην άκρη;
- Αφού το ξέρεις, με πονάει η μέση μου. Όταν θα πάμε σπίτι, να με τρίψεις.
- Ναι, πασά μου.